АШРАМ БИЛДИНГ


Ашрам билдингЗначимостта на програмата Ашрам билдинг е неизмерима. Тя е особено подходяща за екипи, изложени на работна среда с агресивна динамика и ежедневен стрес.
Съдържанието на Ашрам билдинг е изпълнено с трансперсонални методики за човешко и личностно израстване. Вдъхновена и изградена върху основата на източно и теологично знание, нейното програмно развитие акцентира основно познанията ни върху  стреса и неговото въздействие върху нас. Изучаването му как променя нашите нагласи и провокира ответни реакции несъответстващи на нашата човешка природа.
Буквално описание на Ашрам билдинг програмата е „завръщане към изначалната ни природа на съществуване“. Чрез множество терапевтични(йога), медитативни и релаксиращи практики,  здравни лекции на тема хранене и превенция на здравето в добавка с изключително здравословно меню можете да преобразите и да се освободите от старите порядки на досегашното ви разбиране за самите себе си.
Целта на Ашрам билдинг програмата е да демонстрира простотата на основни принципи в нашата човешка природа, чието спазване дисциплинирано или косвено във Вашия живот би допринесло до нови позитивни причинно-следствени връзки във вашия живот.

Програмата Ашрам билдинг дава набор от техники полезни за:

  • По-добра концентрация.
  • По-добра трудоспособност.
  • По-добър душевен баланс .
  • По-пълноценна гледна точка.
  • Повишаване на креативността.

Създадохме КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ – Център за израстване с идеята да Ви потопим в един оазис на спокойствието и вътрешния мир, покой на съвестта. Оазис, където духовното израстване не  е самоцел, а неусетно развитие на Вашата духовност и стъпка към щастието, към което всеки се стреми. Ще почувствате, какво е да си във вътрешен мир със съзнанието и душата си.

Духовното израстване ще Ви помогне всъщност да познаете ЩАСТИЕТО

КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ – Център за израстване отвори врати и Ви очаква за да Ви помогне да постигнете покоя и щастието, които всъщност представляват феномен на Освобождението. Специалистите от КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ – Център за израстване са разработили уникална Анти-стрес програма, чрез която ще успеете да овладеете елементите на себеутвърждаване в днешния забързан свят. Анти-стрес програмата сама по себе си е част от Вашето духовно израстване, но нека не Ви разкриваме всичко още от сега.

Ние стимулираме вътрешната творческа среда, която да подбуди или подкрепи процеси от фундаментален характер за личностното израстване.

Нашата отговорност към човека е нашата изградена отговорност към нас самите.

Ние сме предимно себе си и нищо човешко не ни е чуждо.

Животът върви в хармония с природата и в постоянен баланс между УМ, ДУХ, ТЯЛО.

Нашата енергия е и ваша енергия и единственият мотив и употреба е любовта към самите нас и човечеството.

Нашият двигател е жаждата да се учим и предаваме познанията си на човечеството.

Единствената следа, оставена след нас е вашият житейски благодат.