Кои сме ние?

Екипът на КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ и Израстване е обединен около една обща цел която изключва нашите различия и насърчава единната мисъл която ни събра, а тя е Израстването на човекът и неговото благоденствие. Изграждането на навици посредством инструменти за внасяне на организация във вътрешната сила на личността и умението осъзнато да се справи с житейските предизвикателства.

Ние не веднъж сме си доказвали вродените способности на Човека за възстановяване. Затова не говорим за философия или теория, а за научно изпитани системи с традиции внесени посредством опит в нашите индивидуално защитени квалификации. Не дипломата, а практиката ни направи експерти в областта ни. Израстването на образования човек е по пътя на просветата и личния прогрес. Постепенното повдигане на воала на незнанието/невежеството премахва илюзията на собствените ни заблуди което разобличава и първоизточника на нашето страдание, това сме самите Ние.

Отварянето на тези нови хоризонти стават извор на лично вдъхновение и откриване на философа, авантюриста, мислителя, създателя вътре във вас. Което ще ви синхронизира с новото време движещо се с обороти които ни задъхват и ще успеем да се спуснем заедно по вълната на Човешката еволюция.

Разнообразието от квалифицирани специалисти ни дава възможността индивидуално или екипно да оценим вашите нужди. Ние познаваме способността на всеки човек, да преодолява моментната си здравословна, битова, социална или емоционална слабост. Подходът ни позволява да вникнем и идентифицираме личностната проблематика и по нея да изградим индивидуален модел на личностното израстване на индивида.

Дългите години грижа и превенция в личната ни практика, изградиха основни стълбове на нашите обучителни курсове, които да окуражават проявленията на индивидуалните способности и вътрешни сили. Израстването на всеки един от нас и усъвършенстването на собствения модел, значително намалява вероятността за развитие на психо-емоционални и здравословни слабости, които в своята същност, представляват крайната проява на стреса и неправилното отношение към нас самите.

ЕКИП

Свилен Георгиев

Доктор Свилен Георгиев е завършил НСА “Васил Левски”- София специалност кинезитерапия и спортен мениджмънт.

Има придобита специалност радио-биология и рентгенология към МУ- Варна.

Завършил е Международния Отворен Университет за Комплементарна Медицина OIUCM – Colombo Sri-Lanka.

Членува в Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.

Консултант към VedaGenetics – ДНК тестове.

Създател на рехабилитационно спортно подготвителни програми за  професионални спортисти в различни дициплини.

Квалифиции в Невро Коучинг, Аюрведична психология на лечението, VedaPulse, VedaGenetics, Аюрведа и  Традиционна Китайската Медицина(ТКМ),HUESA.

Лектор – „Мъдрост и лидерство за висши ръководители/мениджъри“, „Антистрес в работната среда“, „Преванция на здравето по пътя на баланса УМ, ТЯЛО, СЪЗНАНИЕ“, „Естествен мениджмънт отвъд корпоративната маска“.

Доктор Свилен Георгиев е изследовател – исторческа митология и фолклор на народите и техните взаимоотношения във времето.

От години работи върху правилния прочит и сливане между наука и духовни учения. Дългогодишен сътрудник към Национална Аюрведична Медицинска Асоциация – Русия.
Преподава и участва в разработването на проектите“ VedaPulse“, “VedaEducation” и Vedabiotica”.

Създател на „Квантово Съзнание“ – Образователен проект за трансперсонално израстване. Който се преподава от 2006 година до сега.

Любов Попова

Любов Попова е международно сертифициран инструктор в областта на груповите занимания към Фитнес Академия България.

Има придобити специалности като: инструктор-водещ към LesMills (Sweden) програма Body Balance, Asana Yoga IFF, Пилатес Choreography & Circuit (Athens,Greece) и въведение в PortDeBras ( Владимир Снежик, Русия).

Допълнителни квалификации : Трансформационно дишане – САЩ, Сертифициран водещ в дихателната техника WoodRose Breathwork – Българското дишане. Шаманско дишане, Крия Йога дихателни техники, Суфи дихателни практики, балийски дихателни техники за енергетизиране, холотропно дишане, Виняса йога, както и Дългогодишна практика в Ащанга йога.

Интересът и към изследване на различни методи за движение, я определят като методичен и развиващ постоянно знанията си специалист.

Иван Неделчев

Иван Неделчев е кондиционнен треньор повече от 8 години. Завършва Национална Спортна Академия специалност Кинезитерапия. Успоредно с това завършва специализирани курсове по масаж, мобилизация на горен и долен крайник, ароматотерапия и др.

Допълнителни квалификации: мануална тарапия, мекотъканна мобилизация, треньорски семинар  „Глобал“ (колективен спорт за хора с нарушено зрение), фитнес инструктор към НСА и общо образователен профил – учител по физическо възпитание.

Няколко думи от ИВАН: Мускулния дисбаланс и ограничения двигателен обем на ставите  в следствие на заседналия начин на живот води до промени, оказващи неблагоприятно влияние върху цялото тяло, както и всички негови органи и системи. Тялото не е създадено да поддържа статични позиции за дълъг период от време. Обичайно при хората най-често употребявана такава позиция е „седене“.

Тялото ни е създадено със разнообразни двигателни функции. Част от неговата качествена поддръжка е многопластова мобилизация като превенция за неговото усещане като качество на живот.

От изключителна важност е, да се движим колкото може повече и разнообразно. Под формата на някакъв спорт или упражнения изпълнявани редовно.

Възможността да се движим и усещаме тялото свободно е знак за добре поддържано здраве, добър тонус, и балансирани вътрешни процеси или с две думи идеална хомеостаза.

Нашата философия

Нашият екип се събра около идеята за назряла нужда от превенция на здравето. Забързаният живот, постоянната борба със зверове като планиране на времето и  крайни срокове,  водят до крехко здраве и Бърнаут синдром (синдром на професионалното изчерпване).
Нашият дългогодишен опит ни научи, как по-бързо и лесно да изведем човек от бойното поле и да го поставим в оазиса и спокойствието на вътрешния МИР: една спасителна необходимост в първия рисков момент, когато търсим баланса между вътре и вън.

В процеса на установяване на трайна връзка с вътрешния Аз, Човек все по-ясно осъзнава, че е на стъпка по-близо до усещането за щастие и благодат, към което всеки се стреми.

Екипът отлично осъзнава, че всеки един човек има свои собствени по-малки или по-големи цели, които преследва ден след ден. Това е заложено в общия еволюционен прогрес на човечеството. Все пак,позволете ни да Ви дадем да една по-различна гледна точка на  вашата житейска сцена и на вас самите. Да ви помогнем да изградите  нужната физическа и умствена дисциплинираност, което ще възпламени нов креативен пламък за живот и желание за работа и вас, и не на последно място ще даде нов тласък на вашето израстване.

За кой вид от нашите класове имате интерес? *
Приблизително колко посетители очаквате? *
Каква честота на класа Ви интересува? *