ЗА НАС – КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ и ИЗРАСТВАНЕ

about-us-bg2

Екипът на КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ и Израстване се събра, обединен около една обща цел – Човекът и неговото осъществяване. Добиване на силата и осъзнатостта за справяне с житейските предизвикателства.
Ние вярваме в способностите на Човека за възстановяване. Във вътрешния му ресурс за справяне с всяка криза. Ние познаваме заложените във всеки човек способности, които поетапно могат да свалят воала на самозаблуждението и илюзорното страдание. Така, ще се отворят нови хоризонти, които ще ни вдъхновяват към нашите истински фундаментални цели, водещи ни към бързо и синхронно израстване един към друг и един с друг в общия процес на Човешката еволюция.
Разнообразието от квалифицирани специалисти ни дава възможността индивидуално или екипно да оценим вашите нужди. Ние вярваме в способността на всеки човек, както да преодолее непосредствения си момент на криза, била тя здравословна, битова, социална или емоционална. Подходът ни позволява задълбочаване и идентифициране на личностната проблематика и изработване на индивидуален модел на личностното израстване на индивида.

Вдъхновени от успеха чрез грижа и превенция, създадохме обучителни курсове, които да окуражават проявленията на индивидуалните способности и вътрешни сили. Израстването на всеки един от нас и усъвършенстването на собствения му модел, значително намаляват вероятността за развитие на психо-емоционални и здравословни проблеми, които в своята същност, представляват крайната проява на стреса и неправилното отношение към нас самите.

our mission-3

Екипът на КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ иска да бъде до вас в моменти на криза – служебни, лични, социални, емоционални, здравословни проблеми, които ескалират, поради склонността ни да ги неглижираме и да чакаме да се разрешат от само себе си, до момента, в който тези дълго отлагани проблеми не експлодират в лицето ни. Моментът на експлозията обикновено ни показва, че този проблем е започнал да определя живота ни и, да, вече не можем да се справим с него сами.

Нашият екип ще ви помогне да преодолеете непосредствените проявления на кризата – безпокойството, безсънието, страховете, чувството за безпомощност и загуба на контрол, безпътицата. Защото вече не сте сами в трудния момент.

След като кризата отмине и небето отново стане безоблачно, ние бихме искали да повървим с вас още малко, за да ви помогнем да си обясните кризата. Да си отговорите на въпроси, като: Защо се случи това? Защо за мен е толкова важно? Как стигнах до тук?

Веднъж преработили кризата и пораснали от нея по-мъдри и по-силни, ние ще ви поканим да повървите с нас, по пътя на осъзнаването и личното Ви израстване, където нашето търсене ще бъде в посоката: Кой съм аз? Какво искам? Накъде вървя? Това ли е пътят ми?

Чрез различни формати на обучение – тренинги, курсове, индивидуални консултации и  услуги насочени към индивида, бизнеса и семейната среда, ние искаме да  създадем стабилна основа на личността и стратегия за отношение към средата.

 СЪБИТИЯ – КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ и ИЗРАСТВАНЕ