КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ и ИЗРАСТВАНЕ


Нашият екип се събра около идеята за назряла нужда от превенция на здравето. Забързаният живот, постоянната борба със зверове като планиране на времето и  крайни срокове,  водят до крехко здраве и Бърнаут синдром (синдром на професионалното изчерпване).
Нашият дългогодишен опит ни научи, как по-бързо и лесно да изведем човек от бойното поле и да го поставим в оазиса и спокойствието на вътрешния МИР: една спасителна необходимост в първия рисков момент, когато търсим баланса между вътре и вън.

В процеса на установяване на трайна връзка с вътрешния Аз, Човек все по-ясно осъзнава, че е на стъпка по-близо до усещането за щастие и благодат, към което всеки се стреми.

Екипът отлично осъзнава, че всеки един човек има свои собствени по-малки или по-големи цели, които преследва ден след ден. Това е заложено в общия еволюционен прогрес на човечеството. Все пак,позволете ни да Ви дадем да една по-различна гледна точка на  вашата житейска сцена и на вас самите. Да ви помогнем да изградите  нужната физическа и умствена дисциплинираност, което ще възпламени нов креативен пламък за живот и желание за работа и вас, и не на последно място ще даде нов тласък на вашето израстване.

Кибернетичното обучение „Квантово Съзнание“, ще ви позволи да овладеете техники, които ще извисят вашия човешки потенциал отвъд досегашните парадигми и догми за Съзнанието, Ума и Тялото. Ще Ви научи  да ги обединим в един инструмент, който да ни придаде качества, като добронамереност, продуктивност, креативност, здраве и най-вече устойчивост в предстоящите житейски схватки. Това не е мистика или екзорсизъм, името е НЕВРОГЕНЕЗА (създаване на нови неврони клетки). Укрепването на нервната система дава възможност да се развие силна биоенергетика и умение да боравите с вътрешния си поглед (намерение),  да насочвате и фокусирате мисловната си енергия, вместо хаотично да препускате в мисловен и емоционален галоп. Ще можете да стимулирате или успокоявате физичните и психологични неразположения във Вас – продукт на постоянното Ви стресово мислене!!!

Избягването на ежедневната рутина е умение, което ще Ви покаже, как да поемате по-често кормилото на Вашия кораб и да го насочвате в по-ясни и осъзнато избрани от Вас посоки. Усещането за вътрешен мир представлява придобитото умение да бъдете наясно със себе си, да разбирате, какво искате и отговаря ли това на вашата истинска същност. Много хора постигнали единение на съзнанието и душата си наричат това ЩАСТИЕ, други Духовното израстване, или Блаженство. 

Няма значение как ще го назовем. Красотата е в това, че щастието от усмихнатия ден, от добрите приятелски отношения с хората около Вас, щастието от Вашето душевно СПОКОЙСТВИЕ  ще бъдат Ваш постоянен спътник.

Спокойствие, като в онази една минута в която сте се вгледали през прозореца и за миг „светът около Вас е спрял да се върти“. Тогава, когато за 1 минута Вие сте сам със себе си и спирате да се тревожите за ежедневните си проблеми. Онази 1 минута, в която безвремието и тишината е проникнала във Вас и е изключила сетивата. Това безметежно състояние може би най-много се доближава до състоянието на духовен мир и себеосъзнаване, което искаме да споделим с Вас и да го настаним в живота Ви за по-дълго.

Екипи на ИЗРАСТВАНЕ И КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ


Работим в посока на постоянно информационно освежаване, затова през годините се разпознавахме отново и отново в единомислието помежду си. Нашето лично Израстване е път обединен около – Превенцията посредством Информираност и Практика.

Лекции – Лична трансформация, Здравословно хранене, Здравословен начин на живот, Житейско обучение, Биоенергетика, Медитация, Болестни мисловни процеси и др..

Тренинги – Лидерство първо над себе си, Натурално лидерство, Психокибернетика и биоенергетика и др.

Физическа подготовка – Йога, Пилатес, Физическа кутура, автогеннен тренинг, медитация.

Поканете ни във Вашия офис да споделим какви решения имаме за Вас и Вашия екип.

Нашите програми са с огромна индивидуална гъвкавост спрямо екип и обстановка. Позволете да извлечем от вашия житейски порядък есенцията на безпорядъка и ви насочим в постигане на покоя и щастието, които всъщност представляват феноменът на Освобождението.

Нашите специалисти от Екип „Израстване“ са чисти практици. Тяхната посока на работа е комбинация между ум и тяло, като постепенно ще Ви научат да почувствате вашия Дух (Съзнание).

Специалистите от Екип „Квантово Съзнание“ Ще разкрият за вас потенциала на Съзнанието и Подсъзнанието обединени в общ съзнателен процес с неограничени възможности. Така ще развиете вашата фундаментална същност, която представлява Енергия с огромен потенциал.

Независимо от ПРОГРАМАТА избрана от вас, част от придобитите позитиви ще са: Здраве.

  • Спокойствие.
  • Балансиран мисловен процес.
  • Креативност.
  • Повишаване на визионерските способности.
  • Продуктивност.
  • Благополучие.
  • Усещане за щастие.
  • Целепоставяне и развитие.
  • Освобождение от патологията на нашето време „Загубата на връзка с реалността“.