ЦЕНИ И УСЛУГИ

МЕДИТАЦИЯ


 медитация

Определението, което най-добре описва медитацията е „Усъвършенстване чрез дисциплинираност на съзнанието“.

Ако мозъкът бъде трениран  правилно ежедневно, с времето той придобива и развива нови качества. Намаляват емоциите и чувствата, които са клетъчното поведение на тялото. И развива интелектуално философската среда което е изразяването на мозъчното действие в развитие.

Основни признаци:

  • Устойчивост в ежедневните  събития.
  • Подобряване на концентрацията.
  • Понижаване усещанията на тревожност и намаляване на депресивните състояния.
  • Понижаване на кръвното налягане.
  • Подобряване работоспособността на клетките и системите на тялото.

Това е само част от видимите резултати.
Така усъвършенстването на личността, дава ново осезание за света и преминаване през живота без чувство за напрегнатост.

Цена 25 лв

ПОРЪЧАЙ СЕГА

КВАНТОВО СЪЗНАНИЕ


Квантово Съзнание е практическа методика,  създадена на база дългогодишни изследвания върху  познати в нашия свят учения, методи и религии. Години работа и ежедневна практика  за много хора тя придоби образа на „Образователен проект за трансперсонално израстване“.

Въвеждащия в метода д-р Свилен Калинов е създал синтез от мъдростта, предавана през поколенията, с основна цел да бъде даден тласък и развитие на новото човечество, което е изпаднало в  дълбоко безверие, скептицизъм, студенина и духовно разочарование. Внесената яснота и осъзнатост за отговорността на личното здраве и причинно следствените връзки, дава отговори и разтваря врати пред загубилите посоката на тяхния житейски път, поради много причини. Една от основните е загубата на правилния език за предаване на мъдростта и познанието към новите хора. Основни инструменти в метода са Медитация, Енергийна медицина, Енергийна психология, Квантова механика, Теология, Невронауки, Невропластичност, Неврофизиология, Психофизиология и др.

Цена : 260 лв

ПОРЪЧАЙ СЕГА

ВЕДА ПУЛС


Е апарат от ново поколение за пулсова диагностика, базиран върху здравите основи на Тибетската и Аюрведична медицина. Всеки удар на сърцето излъчва сигнал, който резонира във вътрешните органи и тъкани в нашето тяло. Ехото на този резонанс се улавя и дигитализира чрез сложни квантови изчисления който превръщат сигнала в образ на вътрешното състояние на нашето тяло. Провежда се експресно тестване на функционалното състояние на организма, органи и тъкани. Като се установява нивото на стрес, енергийното състояние на вътрешните органи, системи и нервни центрове както и биополето на човешкото тяло. Индивидуалните консултации включват: диета, билколечение, ароматерапия, гимнастика, медитация и като цяло промяна на начина на живот.

Специалист: д-р Свилен Калинов

Диагностика и Консултация.

Цена : 150лв

ПОРЪЧАЙ СЕГА

Диа ДЕНС – ТЕРАПИЯ


 Терапията е технологично чудо на 21 век. Създаден за космоса, разсекретен и стигнал до нас. Апарата работи директно с предаване на сигнал чрез Електро Невро Стимулация към акупунктурната точка и рефлекторната зона. Нашият организъм приема дразненията от външната среда и реагира на тях чрез рефлексна връзка. ДЕНАС – терапията използва именно тези взаимоотношения като предава сигнал по линията кожа – орган – главен мозък. Направената връзка възбужда вътрешните лечебни сили на тялото и рехабилитира дадената зона или орган.

Цена : 60 лв

РЕЦЕПТА ЗА ТЯЛОТО


 Познати са много физически методи за възбуждане на естествените процеси в тялото, предавани от поколение на поколение. През годините много от фундаменталните знания остават неразкрити поради тайнствеността на ученията.
Технологичния прогрес дава лесен достъп за наблюдение на вътрешната среда. Промените в тялото като биофизика, биохимия и др. доказаха и промениха разбирането ни за тялото като цяло. Това позволи опростяване на механизмите и задълбочаване на процесите въздействащи върху човешкия организъм и следователно неговото лечение. Така бе създадена програма с упражнения от прост характер като  Възстановителна Рецепта   ЗА   Тялото – предавана от човека за човека.

Цена : 15 лв

ЮМЕЙХО ТЕРАПИЯ


Методичен комплекс от мануални действия и физически упражнения, чиято цел е да възстанови тъканните, двигателните функции и енергийния баланс в човешкото тяло. Терапията увеличава жизнените сили на организма чрез завръщане към началното природно състояние на тялото. Като премахва, или подобрява широка гама от неразположения, които могат да доведат до остри и хронични заболявания.

Специалист: д-р Свилен Калинов

Цена :

45 мин   90 лв
 90 мин  120 лв

МАСАЖ


Една от най-древните терапевтични методики, пресъздадена със специална оздравителна насоченост от д-р Свилен Калинов обединила мекото усещане на масажа с древните Тибетски, Японски и Аюрведични познания за тялото. Дълбоко-тъканните стимули и енергийните въздействия създават  усещането за спокойствие и баланс в тялото. Усещане за цялостност и симетрия във външната и вътрешна среда, която допринася до нов ДНК синтез и регенерация, което ни отрежда дълголетие и високо качество на усещането за живот.

Цена :
Терапевтика.

40 мин  70 лв
  80 мин 100 лв