izrastvane.com

“Израстване” - открийте Истинското Си Аз

Преоткрийте дълбоката връзка между външния и вътрешния свят, енергията, която ни движи и оформя живота ни. Древните мъдреци наричат тези енергийни центрове чакри, а съвременната наука ги свързва с жлезите с вътрешна секреция – две гледни точки към един и същ феномен, който контролира всички аспекти на нашето съществуване, често без да го осъзнаваме. От физическото ни здраве до менталното ни благополучие, тези центрове играят ключова роля в оформянето на това, което наричаме Наш живот. Научете се да управлявате тази енергия, постигнете вътрешен мир и вземете в свои ръце контрола над вашето съществуване.

Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.

Какво ще научите

В нашата програма ще получите задълбочено разбиране за основните процеси в тялото и тяхната връзка с чакрите – ключови енергийни центрове, които играят важна роля за вашето физическо, емоционално и психическо благосъстояние. Чрез детайлно изучаване на чакрите, ще разберете как тези енергийни центрове взаимодействат с жлезите с вътрешна секреция и как техният баланс или дисбаланс може да повлияе на цялостното ви състояние.
Ще научите как да използвате тези знания, за да постигнете хармония в живота си, като интегрирате техниките за балансиране на чакрите във вашата ежедневна практика. Програмата е разработена така, че да ви помогне да развиете по-дълбока сетивност към енергийния поток в тялото и да разширите разбирането си за връзката между тялото и духа.
Освен теоретичната част, ще имате възможност да приложите наученото на практика чрез упражнения и техники, които ще ви помогнат да управлявате личната си енергия по-ефективно. Ще развиете нови умения и навици, които ще ви подкрепят в стремежа ви към по-добро здраве, баланс и личностно израстване. Тази програма е не само път към вътрешен мир и хармония, но и към по-дълбоко разбиране на самите вас и вашето място в света.

За кого е програмата

Програмата е идеална за всеки, който иска да задълбочи своето разбиране за връзката между тялото и духа. Независимо дали сте начинаещ, който тепърва започва да изследва тези концепции, или имате опит в работата с енергията, нашият курс ще ви предостави необходимите знания и техники, за да развиете уменията си и да откриете нови хоризонти в личното си израстване.
Програмата обхваща както теоретични основи, така и практически приложения, които ще ви помогнат да разберете как енергията се движи през тялото ви и как тя влияе на вашето физическо и емоционално състояние. Ще научите как да използвате тези знания, за да постигнете по-голяма хармония и баланс в живота си, като едновременно с това развивате своите способности за самоосъзнаване и духовен растеж.
С всеки модул от курса ще разширявате своите знания и ще усъвършенствате уменията си, придобивайки нови навици и техники, които ще ви подкрепят в процеса на личностна трансформация. Този курс е перфектен за всеки, който е готов да поеме по пътя към по-дълбоко и пълноценно разбиране на себе си и връзката си със света.

Кой ще обучава

д-р Свилен Георгиев

завършил НСА “Васил Левски”- София специалност кинезитерапия и спортен мениджмънт.

Свилен Георгиев е високо квалифициран специалист в областта на кинезитерапията, спортния мениджмънт и комплементарната медицина. Завършил е Националната спортна академия „Васил Левски“ и Медицинския университет във Варна със специализация по радио-биология и рентгенология. Също така е завършил Международния Отворен Университет за Комплементарна Медицина в Коломбо и е член на Националната Аюрведична Медицинска Асоциация в Русия.
Създател на рехабилитационни и спортно-подготвителни програми за професионални спортисти и е консултант към VedaGenetics. Той има квалификации в Невро Коучинг, Аюрведична психология, VedaPulse и Традиционна Китайска Медицина. Като лектор и изследовател, той съчетава науката и духовните учения в проекти като „VedaPulse“ и „VedaEducation“.
Георгиев е създател на проекта „Квантово Съзнание“, който успешно насърчава личностното израстване от 2006 година насам.

ТЕХНОЛОГИИ и Хранителни добавки

Ендоекология на тялото

Ендоекология на тялото

ДИАГНОСТИКА и превенция

ОБРАЗОВАНИЕ и израстване

ОБРАЗОВАНИЕ и израстване

Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.
За Курса

За кого е полезен курса?

Хора, които са постигнали професионални успехи, но усещат празнота и търсят нова цел или смисъл извън професионалния си живот.

Хора с активен начин на живот, които желаят да подобрят не само физическото си състояние, но и менталната си устойчивост и баланс.

Търсещи по-дълбоко личностно удовлетворение, които имат усещането, че нещо им липсва, въпреки успехите и постиженията си.

Лидери и предприемачи, които търсят нови подходи за личностно и професионално развитие, за да станат по-осъзнати и ефективни.

Хора, стремящи се към балансиран живот, които искат да интегрират физическо здраве, емоционална стабилност и ментално израстване.

Тези, които търсят трансформация, усещайки нужда от промяна в живота си, но не могат ясно да дефинират каква точно трябва да е тя.

Програма

Организация на програмата

„Израстване“ включва 8 онлайн срещи, 8 видео лекции и празнично завършване на нивото, като всяко следващо разширява уменията, знанията, сетивността и навиците на присъстващите. Практиката и предаденото познание се обсъжда посредством въпроси и отговори.

По време на курса с доктор Георгиев ще научите как по-добре да разбирате своето тяло, органи, чувства и енергийни полета. Ще научите как да поддържате тяхната правилна взаимовръзка с другите елементи в тялото. И как цялата тази вътрешна симфония определя реалността която изживявате.

Програма „Израстване“ – е изключително преживяване което ви дава способ да погледнете на живота като на практика, която сте в състояние да правите съзнателно и следователно да се подобрявате ежедневно, като съзнавате реалността с друга сетивност.

Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.

Защо да изберем тази програма?

  1. Разбиране на енергийните центрове: Програмата предлага задълбочено изучаване на чакрите и тяхната връзка с физическото, емоционалното и психическото състояние.
  2. Баланс и хармония: Учи ви как да балансирате енергийните си центрове и да постигнете по-добър живот.
  3. Теория и практика: Съчетава теоретични знания с практически упражнения.
  4. Самоосъзнаване: Помага за развиване на вътрешен мир и осъзнатост.
  5. Подходяща за всички нива: Подходяща както за начинаещи, така и за напреднали.
  6. Личностно израстване: Подкрепя процеса на лична трансформация и духовен растеж.

Модули

Изберете най-подходящият модул за себе си

Квантово Съзнание

Програма
400 лв.
  • Списъчен елемент № 1
  • Списъчен елемент № 2
  • Списъчен елемент № 3

Израстване

Програма
399 лв.
  • Списъчен елемент № 1
  • Списъчен елемент № 2
  • Списъчен елемент № 3

Съзнание и Израстване

Програма
709 лв.
  • Списъчен елемент № 1
  • Списъчен елемент № 2
  • Списъчен елемент № 3
Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.
Аз не мога да те науча, аз мога само да ти помогна да откриеш себе си.

Често задавани въпроси

Израствайте като откривате, учите и развивате отношението към себе си, другите и природата. Всяко начало започва с осъзнаването.

Цел на програмата: Програмата е предназначена за хора, които ежедневно се справят с предизвикателствата на живота и търсят начини да разберат по-добре своите реакции и поведение.

Какво включва програмата:

  • Всеки житейски стимул предизвиква химични, биологични и физически реакции в тялото, ума и емоциите ни.
  • Стимул-реакционният цикъл обяснява връзките между самоличност, темперамент и характер.
  • Програмата разглежда състоянията на съзнанието: инстинкти, емоции, психика и страхове.

Резултати: С по-добро осъзнаване и самодиагностика, участниците ще могат да премахнат негативните фактори и да развият положителни поведения и характер.

Програмата е насочена към хора, които се сблъскват с чести житейски кризи и търсят начин да изградят нови основи за промяна в себе си. Тя се фокусира върху преодоляването на съвременните „пандемии“ като метаболитен синдром и астения, които засягат голяма част от населението. Симптомите като бърнаут, хронична умора и стрес са основни проблеми, които водят до деструктивно поведение. Програмата е за тези, които искат да постигнат вътрешен мир, духовно израстване и контрол над физическите и психическите потребности.

Програмата продължава два месеца и включва 8 видео урока и 8 онлайн срещи. Всяка събота участниците получават достъп до видео материали с дължина между 90 и 120 минути, които трябва да изучават и практикуват. Онлайн срещите ще фокусират върху обсъждането на ключови моменти и правилното приложение на практичните инструменти. Ако някой не успее да присъства на живо, ще има достъп до записите. Програмата е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали, които осъзнато поемат пътя към личностно развитие.

По време на учебния процес ще научите как да разпознавате сигналите на тялото и ума си – емоции, поведение, болежки и интуиции. Ще овладеете самодиагностиката и методи за рехабилитация на тези състояния. Постепенно ще намалите житейските кризи и негативните връзки, като идентифицирате моменти на автосаботаж. Програмата обхваща състояния като бърнаут, безсъние, стрес и хронична умора, и ще ви помогне да се справите с тях чрез себепознание и личностна трансформация, избягвайки емоционален и психически срив.

Методиката на програмата е създадена като ежедневен наръчник за работа със себе си. Подобно на уменията, които сме усвоили в училище, тя се фокусира върху практическото приложение на знанията в реални ситуации. „Израстване“ ви предоставя възможност да развивате и използвате тези умения с увереност всеки ден. Постепенно ще започнете да заменяте ненужните емоции, реакции и поведения, като усещането за живот ще стане по-приятно и синхронизирано с вашите тяло, ум и емоции.

Регистрация за присъствен курс

  • Начало: Ще бъдете уведомени три седмици преди курса.
  • Място: София град (мястото се обявява три седмици преди началото).
  • Формат: Онлайн и записи.
  • Продължителност: 2 месеца, 8 записа, 8 онлайн срещи и празнично завършване.
  • Предварителната регистрация ви осигурява място в избрания от вас формат.
  • За повече информация се свържете с нас на телефон: 087 88 23 889